Alle Kategorier

Utstillingsnyheter

Du er her : Hjem> Nyheter > Utstillingsnyheter

Hvordan bruke takbeslag?

Tid: 2022-08-24 Treff: 55

Med den kontinuerlige forbedringen av folks levestandard, presenteres mange nye produkter stadig for folks syn. takbeslag er et av de nye produktene, som kan møte brukernes behov for vanntetting, så det har raskt fått et solid fotfeste i markedet. Så, hvordan bruke takbeslag? Hva bør vi være oppmerksom på ved bruk av takbeslag? Følgende redaktør vil ta deg til å forstå.
Slik bruker du takbeslag
takbeslag brukes i rekkefølgen omrøring, maling, herding, beskyttelse og inspeksjon. Takbeslaget må helles i beholderen for omrøring før bruk, og det kan ikke helles på en gang. Den må røres mens den helles. Omrøringstiden er fortrinnsvis 3 til 5 minutter, og rør deretter til det ikke er noen klumper eller partikler. Den var tilgjengelig.

Bilde 1

1. Rør hele malingen
Takbeslaget må være fullstendig omrørt før bruk. Hell først de flytende tilsetningsstoffene i en ren rørebeholder, og hell deretter belegget sakte i den angitte andelen mens du rører. Rør godt i 3 til 5 minutter til det ikke er noen klump. Et partikkelfritt nivå er greit og må brukes opp innen driftstiden. Du kan også bruke maskiner til å røre, vanligvis 400 til 500 rpm.
2. Behandling av underlaget
Du kan bruke ruller eller børster for å fordele den omrørte slurryen jevnt på det behandlede underlaget. I malingsprosessen er det nødvendig å bestemme om man skal male 2 lag eller mer enn 2 lag i henhold til bruksmiljøet og ytelseskravene. Generelt er tykkelsen på det vanntette laget 1 mm, mens tykkelsen på den underjordiske konstruksjonsspesifikasjonen er 1.5-2 mm lang.

Bilde 2

3. Gjør en god jobb med det andre laget med takbeslag
Etter å ha fullført det første laget med takbeslag, må du vente til det er litt tørt og ikke klebrig til hånden, og deretter påføre det andre laget med maling, som vanligvis tar 1 til 3 timer, men den spesifikke situasjonen avhenger av underlaget . Det avhenger av tettheten og temperaturen på det tidspunktet.

Bilde 3